Milica Pavlović u album uložila 200.000 evra

Izvor: Tracara.com, 17.Dec.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović u album uložila 200.000 evra

Milica Pavlović nije želela da štedi kada je novi album u pitanju, pa je u kompletnu produkciju uložila 200.000 evra. Mlada zvezda je, povedena uspehom prvog albuma Boginja, rešila da sve što je zaradila prethodnih godina uloži u kvalitetne pesme, strane producente i visokobudžetne spotove, kaže za VIP izvor blizak pevačici. “Milica je od samog starta pokazala da je izuzetno ambiciozna i da pristupa poslu veoma profesionalno, pa je isto tako svesna i da sve što je dobro mora da košta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Na novim pesmama sarađivala je sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom, koji je i ovoga puta numere komponovao isključivo po njenim željama, dok je durgi deo albuma potpisao novosadski kompozitor Vladimir Uzelac,” kaže izvor, koji dodaje da su tekstove pisale Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović. “Milica je prezadovoljna što su joj se maksimalno posvetile i potrudile se da otvore neke nove teme,” dodaje izvor. Inače, Pavlovićeva je juče objavila i najavu svih spotova i pesama koje se nalaze na albumu Zauvek, a ukupno ih ima osam. “Milica je za sve pesme snimila visokobudžetne spotove . Nije žalila novac, pa će publika zaista imati potpun doživljaj kada album ugleda svetlost dana, jer je na njemu radila zaista predano i temeljno.” završava izvor. View this post on Instagram A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 16, 2018 at 8:09am PST Milica već nekoliko dana govori o novim pesmama i nedavno je za Pink televiziju priznala da je oko novog albuma imala pune ruke posla, ali i da joj je porodica pomalo zamerila, jer kako tvrdi, više od dva meseca nije bila kod kuće. “Preko dva meseca nisam bila kod kuće i uopšte nisam ponosna na to, jedva čekam da odem i da im premijerno pustim svoje nove pesme,” izjavila je ona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KOLIKO para?!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018

Pevačica je navodno potrošila pozamašnu sumu novca za novi album...Pevačica Milica Pavlović je u novi album navodno uložila čak 200.000 evra, jer je za svih osam novih pesama snimila visokobudžetne spotove...Nakon velikog uspeha drugog albuma, atraktivna Leskovčanka ništa nije želela da prepusti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.