Iron Reagan izbacili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 21.Avg.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iron Reagan izbacili novu pesmu

Američki hardcore punk metal bend Iron Reagan izbacili su novu pesmu “Four More Years” koja će se naći na novom albumu “The Tyranny Of Will” čiji je izlazak zakazan za 16. septembar u Severnoj Americi, 15. septembar u Velikoj Britaniji a 12. septembar u Nemačkoj, Zemljama Beneluksa i ostalim zemljama za Relapse Records.

Album će činiti 24 pesama koje su snimane u studiju Torment u Ričmondu a miksao ga je Kurt Ballou (Converge). Omot za album uradio je Alexis Maybree. >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com <<

Bend iza sebe ima demo koji su objavili 2012, prvi studijski album izbacili su 2013. “Worse Than Dead”, nakon toga EP “Spoiled Identity” koji je izašao početkom ove godine. Na bandcamp stranici možete preslušati novi EP kao i prethodna izdanja.

Lista pesama na albumu “Tyranny Of Will” izgleda ovako:

„Tyranny Of Will“

„I Won’t Go“

„Eyeball Gore“

„Close To Toast“

„Bet On Black“

„Miserable Failure“

„The Living Skull“

„In Greed We Trust“

„Glocking Out“

„Rat Shit“

„U Lock The Bike Cop“

„Broken Bottles“

„Bleeding Frenzy“

„Bored To Death“

„Class Holes“

„Obsolete Man“

„Nameless“

„Exit The Game“

„Your Kids An Asshole“

„Patriotic Shock“

„Bill Of Fights“

„Consensual Harassment“

„Just Say Go“

„Four More Years “

Poslušajte pesmu “Four More Years”:

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Sanctuary objavili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 22.Avg.2014, 10:22

Američki heavy metal bend Sanctuary objavili su novu pesmu „Arise And Purify“ koja će se naći na novom albumu „The Year The Sun Died“ čiji je izlazak zakazan za 6. oktobar u Evropi a 14. oktobar u Severnoj Americi...Bend je nastao 1985. ali su se rastali 1992. i ponovo okupili 18 godina kasnije....

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.