Billy Idol prvo ime Zaječarske gitarijade 2018.

Izvor: BalkanRock.com, 11.Dec.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Billy Idol prvo ime Zaječarske gitarijade 2018.

Zaječarska Gitarijada, koja se održava od 28. do 30.juna 2018. godine, nastavlja sa tradicijom dovođenja sve većih svetskih zvezda na ovu prestižnu manifestaciju.

Po rečima gradonačelnika Zaječara, gospodina Boška Ničića, headliner 52. Gitarijade u Zaječaru je čuveni britanski roker Billy Idol.

Idol, koji je prešao trnoviti put od punk pionira do mega zvezde, smatra se jednim od najtraženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izvođača kada su turneje u pitanju – svaki njegov koncert rasprodat je mesecima unapred, bez obzira na teritoriju na kojoj se održava.

Prodavši čak 40 miliona nosača zvuka, Billy je ušao u istoriju rock’n’rolla hitovima kao što su ’’Rebel Yell’’, ’’Mony Mony’’, ’’White Wedding’’, ’’Eyes Without Face’’, ’’Flesh For Fantasy’’, ’’Cradle Of Love’’ i ’’Dancing With Myself’’.

Plavokosi buntovnik je bio na vrhu liste želja fanova Gitarijade, koji su najviše glasali za njegov nastup na stadionu Kraljevica.

Srećom, Idol je uvrstio Zaječar u svoju evropsku turneju Billy Idol Live! 2018, te će publika iz Srbije i regiona imati priliku da na Gitarijadi uživa u još jednom od njegovih spektakularnih koncerata.

Ulaz na Gitarijadu i korišćenje rock kampa su besplatni.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bili Ajdol zvezda Zaječarske gitarijade 2018.

Izvor: B92, 11.Dec.2017

Zvezda 52. Gitarijade u Zaječaru, koja će biti održana od 28. do 30. juna sledeće godine, biće čuveni britanski roker Bili Ajdol, saopštili su organizatori...Ajdol, koji je prešao trnoviti put od pank pionira do mega zvezde, smatra se jednim od najtraženijih izvođača kada su turneje u pitanju...

Nastavak na B92...

Billy Idol nastupa na Zaječarskoj gitarijadi

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2017

Zvezda Zaječarske gitarijade, koja će se održati od 28. do 30. juna 2018. godine, biće britanski roker Billy Idol, preneo je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić...Idol, koji je prešao trnoviti put od pank pionira do mega zvezde, smatra se jednim od najtraženijih izvođača kada su turneje u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.