VIDEO: Moskva danas smrdela na pokvarena jaja

Izvor: Radio 021, 10.Nov.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Moskva danas smrdela na pokvarena jaja

Stanovnike Moskve danas je gotovo nokautirao čudan miris mešavine pokvarenih jaja i gasa, koji se nekoliko sati prenosio ruskom prestonicom, nad čijom se jugoistočnim delom pojavila "misteriozna magla".

Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je neprijatan miris izazvalo curenje iz postrojenja za preradu sumpor-dioksida u jednoj rafineriji nafte u Moskvi. Prema saopštenju, nivo sumpor-vodonika bio je kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vreme iznad dozvoljenog, dok su nivoi sumpor-dioksida ostali u propisanim okvirima. Oba gasa su nusprodukti prerade nafte.

Čudan miris izazvao je talas panike na društvenim mrežama i lokalnim medijima.

Stanovnici jugoistočnog dela Moskve jutros su videli zgrade prekrivene smogom, a na čudan miris žalili su se i poslanici ruskog parlamenta, ali zbog toga nisu prekinuli s radom.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.