Moskva turskim državljanima uvodi vize od 1. januara

Izvor: NTV.rs, 27.Nov.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva turskim državljanima uvodi vize od 1. januara

MOSKVA – Rusija od 1. januara ponovo uvodi vizni režim za turske državljane, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, preneo je AFP.
„Doneta je odluka o obustavljanju bezviznog režima prema Turskoj“, izjavio je Lavrov novinarima posle susreta sa sirijskim ministrom inostranih poslova Validom Mualemom.
„Odluka će se stupiti na snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << 1. januara 2016.“, precizirao je on.
Nakon što je Turska u utorak oborila ruski avion, Rusija i dalje nije dobila zvanično izvinjenje Ankare, dok turski zvaničnici poručuju da izvinjenje neće ni dobiti jer nisu znali da je u pitanju ruski avion.
Tanjug 27 Novembar 2015 15:07
Foto skrinšot Tanjug video (arhiva, ilustracija)

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva Turcima uvodi vize!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015

Rusija od 1. januara ponovo uvodi vizni režim za turske državljane, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, preneo je AFP...Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev..Lavrov je ocenio i da je Ankara prešla granicu oborivši ruski vojni avion dok je šef sirijske diplomatije Valid Mualem nazvao taj...

Nastavak na Mondo...

Rusko-turski konflikt, ekonomija na ispitu

Izvor: RTS, 28.Nov.2015, 10:19

Uredenica redakcije "Sputnjik" Ljubinka Milinčić rekla je za RTS da je povrće i voće iz Turske u Rusiji velikoj meri zamenilo evropsko. Ruska i turska robna razmena je velika i u ovom trenutku se zna da se taj uvoz može na neki drugi način nadoknaditi, smatra Milinčić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.