Moskva smanjuje zavisnost od dolara

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva smanjuje zavisnost od dolara

Rusija će pojačati napore na planu smanjenja svoje zavisnosti od američkih platnih sistema i dolara kao obračunske valute, kao odgovor na sankcije SAD, javlja ruska agencija RIA pozivajući se na izjavu zamenika ruskog ministra inostranih poslova Sergeja Rjabkova.

- Svakako ćemo intenzivirati napore koji se odnose na supstituciju uvoza, smanjenje zavisnosti od američkih platnih sistema, kao i dolara kao obračunske valute. To postaje vitalna potreba - izjavio je Rjabkov.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Moskva smanjuje zavisnost od dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2017

Rusija će pojačati napore na planu smanjenja svoje zavisnosti od američkih platnih sistema i dolara kao obračunske valute, kao odgovor na sankcije SAD, javlja ruska agencija RIA pozivajući se na izjavu zamenika ruskog ministra inostranih poslova Sergeja Rjabkova..."Svakako ćemo intenzivirati napore...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.