Moskva nema podatke o navodnoj ulozi SAD u epidemiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva nema podatke o navodnoj ulozi SAD u epidemiji

Moskva nema podatke o navodnoj "američkoj ulozi" u epidemiji korona virusa, ali ima nekih pitanja za Vašington, prenosi TASS pozivajući se na neimenovani izvor iz ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

"Kako bismo nedvosmisleno odgovorili na pitanje o poreklu, o tome gde se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvi slučaj, treba da bude sprovedeno veliko istraživanje", navodi neimenovani izvor dodajući da "optužujući ton" Vašingtona u komentarima protiv Kine izaziva zbunjenost, prenosi TASS.

On je, ipak, naglasio da što se tiče "američkog traga" u epidemiji COVID-19, Rusija nema te podatke.

"Međutim, već dugo vremena, posmatramo sa zabrinutošću američku vojnu i biološku aktivnost, koja se izvodi u neposrednoj blizini naših granica. Drugim rečima, to su zaista pitanja za SAD", naveo je izvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija zagrmela: Šta će AMERIČKE VOJNE BIOLOŠKE LABORATORIJE na našoj i kineskoj granici?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020

Dosta im je američkog bezobrazluka!..Ruska strana sa zabrinutošću prati vojne biološke aktivnosti SAD u blizini granica Rusije i želela bi da Amerikanci objasne svrhu svojih laboratorija u susednim zemljama sa Rusijom i Kinom, umesto da "igraju propagandne igre oko virusa korona", rekao je neimenovani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zaharova: Sve te priče da postoji neka pretnja Rusije, neka ruska agresivna politika, sve je to mit

Izvor: Vostok.rs, 30.Mar.2020, 09:18

Rusija je uputila pomoć Italiji u borbi protiv virusa korona van političkog konteksta, izjavila je na redovnom brifingu portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. Izveštaji nekih stranih medija o nesebičnoj pomoći Rusije Italiji u borbi protiv virusa korona i geopolitičkim...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.