Moskva negirala da je ometala finski GPS signal

Izvor: N1 televizija, 12.Nov.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva negirala da je ometala finski GPS signal

Kremlj je odbacio optužbe premijera Finske Juhe Sipile da je Rusija u poslednjih nekoliko nedelje možda namerno ometala GPS signal tokom vojnih vežbi NATO u nordijskim zemljama.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je novinarima da nema podatke o tome da bi Rusija mogla biti odgovorna za ometanje signala.

On je podsetio da njegovu zemlju redovno optužuju za sve vrste zločina i da je većina takvih optužbi neosnovana, javio je TASS.

Sipila je juče optužio Moskvu za namerno ometanje GPS signala.
Pogledaj vesti o: Moskva,   NATO

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rusija pod sumnjom da je ometala dži-pi-es signal u Finskoj

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2018

Predsednik finske vlade navodi da je mreža bila namerno ometana u severnom delu Finske tokom vežbi NATO-a...EPAOko 250 aviona NATO-a učestvovalo je u ovim vežbama..Premijer Finske Juha Sipila tvrdi da je dži-pi-es signal u severnom delu vazdušnog prostora zemlje bio ometan tokom nedavnih vojnih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.