Moskva: Zlato za Bogdanovićevu, srebro za Mandićevu

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Zlato za Bogdanovićevu, srebro za Mandićevu

Tijana Bogdanović i Milica Mandić, srpske reprezentativke u tekvondou, osvojile su zlatnu i srebrnu medalju na finalnom Gran priju u Moskvi.

Dan pošto su obezbedile olimpijsku normu za Tokiju 2020, Bogdanović i Mandić su se okitile medaljama.

Tijana Bogdanović je uspela da osvoji najsjajnije odličje u kategoriji do 49 kilograma, a Milici Mandić pripala je srebrna medalja u kategoriji preko 67 kilograma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zlato za Bogdanovićevu, srebro za Mandićevu na Gran priju u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019

Srpske reprezentativke u tekvondou Tijana Bogdanović i Milica Mandić osvojile su danas na finalnom Gran priju u Moskvi zlatnu, odnosno srebrnu medalju...Dan posle pošto su plasmanom u finale obezbedile olimpijsku normu za Tokio 2020, one su se okitile medaljama...Bogdanovićeva je uspela da osvoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.