MOSKVA OBJAVILA DOSAD NEVIĐENI SNIMAK: Ovako plešu Putin i Džordž Buš (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOSKVA OBJAVILA DOSAD NEVIĐENI SNIMAK: Ovako plešu Putin i Džordž Buš (VIDEO)

Buš je bio u poseti Sočiju nakon što je podsticao Gruziju i Ukrajinu.

Kremlj je objavio dosad neviđeni snimak kojim obeležava 20 godina od dolaska predsednika Vladimira Putina na vlast. Na tom snimku, koji je nastao 2008. godine, vidi se kako on i nekadašnji predsednik SAD Džordž V. Buš plešu uz tradicionalnu muziku u Sočiju.

Buš je bio u poseti Sočiju nakon što je podsticao Gruziju i Ukrajinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pridruže NATO paktu na samitu zapadnog vojnog bloka 2008. godine.

Kada su se njih dvojica prvi put upoznali 2001. godine, Buš je rekao da može da razume "Putinovu dušu". Putin je potom posetio Buša na njegovom imanju u Teksasu.

U Sočiju su se njih dvojica srela poslednji put kao predsednici, pošto je Putin mesec dana kasnije postao premijer, a Buša je sledeće godine nasledio Barak Obama.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.