Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirbi: Moskva i Damask bi na silu da osvoje Alep

Zvanični predstavnik Stejt departmenta SAD Džon Kirbi izjavio je danas da Rusija i vladine snage u Siriji žele na silu da osvoje grad Alep.

"Ono što vidimo poslednjih dana nije ništa drugo nego pokušaj da se na silu osvoji Alep", rekao je Kirbi na konferenciji za novinare i dodao da je "grad pod opsadom".

Kirbi je, takođe, rekao da ruska i sirijska avijacija, navodno, namerno izvode napade na civile u regionu, navodi Sputnjik.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kirbi: Moskva i Damask bi na silu da osvoje Alep

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2016

Zvanicni predstavnik Stejt departmenta SAD Džon Kirbi izjavio je danas da Rusija i vladine snage u Siriji žele na silu da osvoje grad Alep..."Ono što vidimo poslednjih dana nije ništa drugo nego pokušaj da se na silu osvoji Alep", rekao je Kirbi na konferenciji za novinare i dodao da je "grad pod...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.