Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 18:16

Entoni Gil napušta Himki, Moskovljani žele da zadrže Bukera

Najava promena u ruskom klubu koji nastupa u Evroligi

I dok velika većina klubova planira da zadrži kosture svojih ekipa za narednu sezonu, izgleda da će u određenim timovima ipak biti promena. Himki je jedan od njih, pošto se prema navodima Eurohupsa u Moskvi spremaju za odlazak Entonija Gila.

Sam košarkaš je postavio specifične uslove za predstojeće leto, a pre same pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << virusa COVID-19 su se za njega interesovali čak i neki NBA timovi. Međutim, kako sam ističe, Evroliga mu je za sada u prvom planu.

Tokom treće sezone u moskovskom Himkiju, Gil je odigrao ukupno 25 utakmica u Evroligi na kojima je ukupno uspeo da stekne prosek od 8,3 poena uz 4,5 skoka i 1,2 asistencije po meču. Što se tiče VTB lige, tu je bio čak i značajno bolji, pošto je beležio ukupno 11,2 poena po meču uz 4,5 skokova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

HiJoš jednom košarkašu Himkija ovog leta ističe ugovor. Reč je o Devinu Bukeru, koji će takođe imati veliki broj opcija pred sobom. Između ostalog, ruski klub planira da pred njega stavi novi odličan ugovor, ali je pitanje da li će Buker želeti da ga prihvati.

On je prosečno beležio 11,6 poena po meču uz 4,8 skokova i 1,2 asistencije u Evroligi, dok je u VTB ligi upisivao 13,4 poena uz 4,1 uhvaćenu loptu.

Sve u svemu, nema mnogo kretnji trenutno na transfer pijaci. Naravno, niko ne može da tvrdi šta će se desiti sa nastavkom aktuelne sezone, te sa kakvim budžetima će klubovi ući u narednu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Prvi odlazak sa Enfilda - u Francusku stiže besplatno!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Nije se izborio za ozbiljniju ulogu...Izvori iz Francuske tvrde da je fudbaler Liverpula Pedro Kirivelja blizu odlaska iz kluba...Španac se nalazi na radaru Nanta koji je, prema navodima, već dogovorio saradnju sa defanzivnim vezistom kojem ističe ugovor na kraju sezone...Kirivelja nije uspeo da se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.