Bogato: Moskva po milijarderima pretekla Njujork

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogato: Moskva po milijarderima pretekla Njujork

Ipak u toj trci Kinezi im opasno konkurišu i dahću za vratom. U Hong Kongu živi 54 milijardera, pa je uz Peking sa 41 super bogatašem izgurao London sa "samo" 40 milijardera na peto mesto gradova s najviše bogatih

Moskva je postala grad s najviše milijardera. U prestonici Rusije živi čak 76 ljudi s kapitalom većim od jedne milijarde američkih dolara i ona je u tome oduzela primat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Njujorka gde se nastanilo 70 najbogatijih poslovnih ljudi.

Ipak u toj trci Kinezi im opasno konkurišu i dahću za vratom. U Hong Kongu živi 54 milijardera, pa je uz Peking sa 41 super bogatašem izgurao London sa "samo" 40 milijardera na peto mesto gradova s najviše bogatih. Među prvih deset još su dva kineska grada. Šangaj sa 24 i Šenžen sa 22 milijardera.

Prema podacima ruskog lista RBK, najviše je milijardera i dalje u Sjedinjenim Američkim Državama - ukupno njih 409. S bogatstvom većim od milijarde dolara nabrojali su 317 Kineza, a na trećoj su poziciji Rusi, među kojima je 137 “dolarskih” milijadera.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Moskva po milijarderima pretekla Njujork

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013

Ipak u toj trci Kinezi im opasno konkurišu i dahću za vratom. U Hong Kongu živi 54 milijardera, pa je uz Peking sa 41 super bogatašem izgurao London sa "samo" 40 milijardera na peto mesto gradova s najviše bogatih..Moskva je postala grad s najviše milijardera. U prestonici Rusije živi čak 76...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.