Izvor: Vostok.rs, 24.Dec.2011, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ministar finansija Rusije na opozicionom mitingu

24.12.2011. -

„Vlast mora čuti glas naroda, i prvi koraci za to su već napravljeni", - izjavio je Aleksej Kudrin. Bivši ministar finansija je takođe rekao novinarima da će raditi na ujedinjenju demokratskih snaga u zemlji, a da li će predvoditi ili ne taj pokret, još je rano govoriti. Ali on sigurno ne namerava da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Miting „Za poštene izbore" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << se održava danas u Moskvi, prema poslednjim informacijama na njemu prisustvuje već 14 hiljada ljudi.

Aleksej Kudrin je napustio vladu Rusije krajem septembra, posle njegove izjave da nije saglasan sa predsednikom Dmitrijem Medvedevom. Predsednik je zatražio da kao odgovor na to ministar i ujedno potpredsednik vlade podnese ostavku.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.