ATP MOSKVA: Lajović neprepoznatljiv, zaustavljen u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MOSKVA: Lajović neprepoznatljiv, zaustavljen u osmini finala

Srpski teniser poražen u dva seta.

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Moskvi. Rus Danil Medvedev ubedljivo je savladao Lajovića sa 2:0 (6:2, 6:1) za samo 54 minuta igre.

ATP MOSKVA: Krajinović ide dalje, čeka ga Italijan

PRITISAK NA NOVAKA I RAFU: Ne idite u Saudijsku Arabiju NIKAKO (FOTO)

Srpski teniser nije dobro počeo meč i Medvede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napravio brejk, ali je Lajović tada zaigrao bolje i odmah vratio brejk Rusu. Međutim, Medvedev je napravio još jedan brejk za 3:1 da bi u osmom gemu treći put oduzeo Lajoviću servis i poveo sa 1:0 u setovima.

NOVAK PRIZNAO: Od svih PORAZA u karijeri ova DVA su mi NAJTEŽE pala! (FOTO)

Još gore je sve bilo po Lajovića u drugom setu. Mnogo problema imao je srpski teniser, a Medvedev je sve koristio i napravio dva brejka za vođstvo od 5:0. Lajović je uspeo samo da osvoji počasni gem u drugom setu, a Rus je ubrzo overio trijumf i plasman u četvrtfinale u kojem će igrati protiv Rikardasa Berankisa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.