I DINKIĆ I KALANOVIĆEVA DANAS U BORU

Izvor: MC Bor, 13.Apr.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DINKIĆ I KALANOVIĆEVA DANAS U BORU

Bor, 13.april
Autor: M.C.
Potpresdnik vlade Srbije za privredu i regionalni razvoj Verica Kalanović danas u podne posetiće RTB Bor, a potom će razgovarati u opštini Bor. Predsednik URS-a Mlađan Dinkić i poslanik u Skupštini Srbije u 13 sati i 30 minuta gostovaće u TV Bor, a potom će otići u Nacionalnu službu zapošljavanja. Kalanovićeva i Dinkić imaju u programu još neke aktivnosti u Boru, kao i posetu 0pštinama Boljevac i Negotin.
 

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doneta odluka o podržavljenu RTB Bor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2011

BOR -..Vlada Srbije donela je dobru stratešku odluku o podržavljenju Rudarsko topioničarskog basena (RTB) Bor i ulaganju u njegovu revitalizaciju, izjavila je danas u Boru potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović...Potpredsednica Kalanović je obilazeći površinski kop Krivelj u RTB Bor, navela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kalanović: Strateški dobra odluka o podržavljenju RTB Bor

Izvor: EMportal, 13.Apr.2011

Potpredsednica Vlade zadužena za privredu i regionalni razvoj Verica Kalanović ocenila je danas da je Vlada donela strateški dobru odluku o podržavljenju rudnika i ulaganju u revitalizaciju i nabavku nove opreme u RTB Bor.

Nastavak na EMportal...

BOR: VERICA KALANOVIĆ O PROIZVODNJI U BORSKOM KOMBINATU BAKRA

Izvor: MC Bor, 13.Apr.2011

Bor, 13.april. . Verica Kalanović, potpredsednica Vlade, o podizanju kapaciteta i revitalizaciji RTB-a Bor

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.