Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Nov.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen dnevni list "Press"

Nakon sedam godina izlaženja, beogradski dnevni list "Press" više neće moći da se kupi na kioscima. Beogradski mediji prenose da je ova odluka donešena nakon što je predsjednik Delta Holdinga Miroslav Mišković saopštio da se povlači iz dnevnih novina "Press", kao najveći pojedinačni vlasnik tog lista. Kako je potvrđeno agenciji Beta u tom dnevniku, list će izlaziti kao internet izdanje, a izlaziće i izdanje za Republiku Srpsku. Nastaviće da izlazi "Nedeljnik", odnosno sva izdanja koja su zasebna pravna lica u odnosu na dnevnik koji je poslovao sa gubitkom. Zaposleni, kako Beta saznaje, dali su vlasnicima rok od mjesec dana Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/ugasen-dnevni-list-press.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Press otišao u istoriju

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2012, 14:00

Odlazak Press-a ostavlja iza sebe dve nedoumice. Jedna je – šta znači Miškovićevo priznanje da se dobrovoljno povlači iz Press-a, iako nikada nije potvrdjivao da je uopšte bio najveći pojedinačni vlasnik. I drugo – nejasno je i kada kaže da svoj udeo poklanja „redakciji“, pod uslovom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.