Vujanović: Djukanović treba sam da odluči

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović: Djukanović treba sam da odluči

Crnogorski predsednik Filip Vujanović izjavio je danas u Rožaju da premijeru Milu Djukanoviću treba ostaviti da sam donese odluku da li će se i kada povući sa te funkcije, javila je TV Crne Gore.

"Djukanović ima nesumljivu i punu podršku u okviru Demokratske partije socijalista, kod koalicionih partnera i u redovima medjunarodne zajednice. Siguran sam da će na pažljiv način analizirati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve to što predstavlja inpute podrške, a ostavimo njemu da on saopšti stav", rekao je Vujanović u Rožaju gde je prisustvovao svečanoj sednici skupstine povodom Dana te opštine.

Poslednjih meseci u crnogorskoj javnosti se špekuliše o odlasku Djukanovića sa svih funkcija, što je u više navrata demantovano.

Djukanović je posle prošlogodišnjih izbora sam najavio povlačenje, da bi nakon toga rekao da će se povući kada za to dodje vreme.

Eventualne promene koje se najavljuju mogu se očekivati na redovnom kongresu stranke koji će, kako je izjavio portparol Rajko Kovačević, biti održan do leta naredne godine.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.