Izvor: B92, 30.Sep.2010, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG:Bošnjaci nemaju razloga za strah

Rožaje -- Predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da Bošnjaci nemaju razloga za zabrinutost zbog izjava da će policija pratiti situaciju u Sandžaku.

"Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju razloga da se boje zbog izjave direktora policije da će se pratiti političke aktivnosti u vezi sa autonomijom Sandžaka", rekao je Vujanović.

On je rekao da direktor policije Veselin Veljović "neće nikada i ničim ugrožavati bilo čiju privatnost zbog političkog stava". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vujanović je novinarima kazao da pogranične opštine Crne Gore i Srbije treba da intenzivno saradjuju i da treba da postoji "dobra poslovna i porodična povezanost" gradjana iz pograničnog područja dve države.

Veljović je rekao da ideje o autonomiji bivšeg Sandžaka ne ugrožavaju bezbednost Crne Gore, ali da će policija pratiti političku aktivnost u vezi s time i primenjivati odgovarajuće mere.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujanović: Direktor policije neće nikoga ugroziti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2010

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je danas da Bošnjaci/Muslimani u Crnoj Gori nemaju razloga da se pribojavaju zbog nedavne izjave direktora Uprave policije Veselina Veljovića da će policija pratiti političke aktivnosti u vezi s idejama o autonomiji Sandžaka. Vujanović je kazao u Rožajama...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vujanović: Djukanović treba sam da odluči

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 00:09

Crnogorski predsednik Filip Vujanović izjavio je danas u Rožaju da premijeru Milu Djukanoviću treba ostaviti da sam donese odluku da li će se i kada povući sa te funkcije, javila je TV Crne Gore..."Djukanović ima nesumljivu i punu podršku u okviru Demokratske partije socijalista, kod koalicionih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.