Đukanović: NATO, bio i ostao put

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 11:26

Đukanović: NATO, bio i ostao put

Podgorica -- Predsednik Crne Gore Milo Đukanović poručio da je NATO bio i ostao put ka sigurnoj i stabilnoj budućnosti koji nema alternativu.

On je na Tviteru, povodom pete godišnjice od dobijanja poziva da otpočne pregovore o pristupanju u NATO, napisao i da Crna Gora s ponosom obeležava tu godišnjicu.

"U vremenu višeslojnih, kompleksnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazova za naša društva, ostajemo beskompromisno lojalni, privrženi i posvećeni vrednostima i strateškim ciljevima Alijanse", napisao je Đukanović, čiji DPS je od avgustovskih parlamentarnih izbora prvi put posle 30 godina u opoziciji.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukanović: NATO bio i ostao put ka stabilnoj budućnosti Crne Gore

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Povodom pete godišnjice od dobijanja poziva da otpočne pregovore o pristupanju u NATO, predsednik Crne Gore Milo Djukanović poručio je da je Alijansa bila i ostala put ka sigurnoj i stabilnoj budućnosti koji nema alternativu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.