Milan Stanković skinuo Olju Bećković

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković skinuo Olju Bećković

Pevač u novom šouu koji spremaju „Imoušn“ i TV B92 imitirao voditeljku popularne emisije „Utisak nedelje“

Voli da zasmeje.
Milan Stanković imitirao je voditelju Olju Bećković, i to u studiju televizije B92. On je bio na snimanju prve emisije novog šoua koji spremaju B92 i „Imoušn“.
- Milan ju je skinuo u originalu! Svi u studiju su zanemeli koliko je to dobro bilo, ali bukvalno. Videćemo da li će se imitacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << svideti Olji, ali gledaocima definitivno hoće - naglašava izvor Kurira.
Stanković nam je potvrdio da je bio na snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje emisije.
- To je zaista svetska TV priča i ja do sada ništa slično nisam video na našim prostorima. Nadam se da sam se dobro snašao u, moram priznati, zahtevnim ulogama koje su mi dodelili - kazao je Milan za Kurir.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.