Milan Stanković: Načinjena mi je nepravda!

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković: Načinjena mi je nepravda!

Milan Stanković se vraća na scenu. Na internetu se juče pojavila njegova nova pesma "Perje", a večeras će gostovati u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". MIlan koji je godinu dana bio u izolaciji, po prvi put je progovorio za sajt Televizije "Prva".

- Mislim da je pesma pravi način da se obratim publici posle ovoliko vremena. Za proteklih godinu dana se svašta izdešavalo, i zato mi je bitno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oni koji misle da sam nezahvalan shvate da nisam. Tačno je da sam bio zabranjivan, tačno je da je bilo sukoba i da mi je načinjena nepravda, ali posle ovoliko vremena više nije bitno da li si pao ili te je neko sapleo, već šta ćeš uraditi kada ustaneš. Ja sam odlučio da mirna srca nastavim sa svojom publikom tamo gde sam i stao, i poklonim im pesmu koju sam sam komponovao - ispričao je MIlan.

Milan u emisiji kod Ivana Ivanovića

O njegovom odnosu sa Sašom Popovićem nije mogao da kaže ništa konkretno, ali je istina da više neće sarađivati:

- Mi smo dosta puta pregovarali, i mislim da je vreme da se pronađe razumno rešenje. Te neke formalosti su poslovna tajna, ali su u ovom slučaju i najmanje bitne. Bitno je da nastavim dalje. To što više ne sarađujemo ne znači da treba da stanem sa svojom karijerom - smatra mladi pevač.

Milan je već dugo u vezi sa Radom Manojlović koja je oduševljena novom pesmom, a na pitanje da li planira da 2011. stane na ludi kamen, on kaže:

- Ljudi kažu: Još si mlad i zelen. Ja bih rekao: još sam mlad i plav (smeh).

Poslušajte novu pesmu Milana Stankovića, "Perje"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.