Milan Stanković: Let za Australiju pošao po zlu (FOTO)

Izvor: Story, 09.Feb.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković: Let za Australiju pošao po zlu (FOTO)

Milan Stanković odlučio je da da sebi malo oduška, odloži sve obaveze i časti se putovanjem na dalekoj destinaciji. Međutim put u toplije krajeve se iskomplikovao..

Foto: Facebook

Pop pevač Milan Stanković nakon brojnih nastupa i emisija koje snima u okviru talent šou programa Pinkve zvezdice, otputovao je u Australiju na odmor.

Kako ima rođake u Australiji, dobro mu je došlo da ode kod njih u posetu ali i obiđe neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od znamenitosti u zemlji kengura. Zato je pomerio sve obaveze za mart, otkazao nastupe i kupio kartu za Brizbejna preko Abu Dabija.

Milan Stanković je ovom fotografijom šokirao fanove: Život je težak, izdrži! (FOTO)

Pevač je u Emirate stigao bez problema, međutim na letu za Brizbejn došlo je do kvara. Tačnije, došlo je do problema sa točkovima, pa je avion kružio još sat vremena iznad Brizbejna!

Good morning Australia

Posted by Milan Stankovic on понедељак 8. фебруар 2016.

To inače nije veliki problem, ali svaka sitnica koja krene po zlu u avionu dovoljna je da se stvori panika među putnicima, pa je tako bilo i sa Stankovićem.

Izvor: Kurir.rs
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.