Izvor: Press, 11.Jul.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE RADIO NA SEBI? Milan Stanković otkrio istinu o PLASTIČNIM OPERACIJAMA! (FOTO)

Odakle izvire njegova lepota?
Od trenutka kada se pojavio na estradi Milan Stanković se trudio da bude drugačiji. Oduvek se izdvajao po nekom detalju i to je ono zbog čega su ga ljudi zavoleli.




Autor: Pink.rs


Mnogi su se pitali da li je pevač nekad radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nešto na sebi kada je plastična hirurgija u pitanju, a on je sada otkrio istinu.



Završio sam srednju medicinsku školu, video sam dosta toga. Nisu to naivne stvari, zaista treba da budete prepušteni u ruke profesionalca kada je plastična hirurgija u pitanju. Uplašen sam od toga do te mere da se plašim da izvadim krv. Operacije još mislim da neću raditi, mislim da mi treba trening i zdravlje, a odatle će da izvire lepota - rekao je Milan.



Autor: TvPink Printscreen


Ovim je pevač stavio tačku na sve glasine, a nama ostaje samo da vidimo da li će biti iskren i kada bude radio na sebi.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.