Merkator čisti Srbiju i poklanja biorazgradive kese

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkator "čisti" Srbiju i poklanja biorazgradive kese

NOVI SAD -

Uprava "Merkator grupe" za jugoistočnu Evropu, kao i menadžment te kompanije iz Slovenije, njih ukupno 120, učestvovaće sutra u akciji "Očistimo Srbiju" i u Novom Sadu uklanjati otpad na Ribarskom ostrvu i na Sunčanom keju, najavila je danas "Merkator grupa".

U cilju jačanja ekološke svesti svakog pojedinca u zemlji, Merkator će sutra u svojim prodajnim objektima u Novom Sadu, Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Nišu, svakom pedesetom kupcu pokloniti platnenu torbu, koja je napravljena od 100 odsto pamučnih vlakana, biorazgradiva je i u potpunosti ispunjava ekološke standarde.

Poštujući korporativne vrednosti, "Merkator" kontinuirano investira u programe kojima bi zaštitio okolinu u kojoj posluje.

Od dolaska u Srbiju, ta kompanija je sa preko milion evra, podržala brojne projekte od značaja za razvoj lokalne zajednice i njenih društvenih, kulturnih i sportskih institucija, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.