Merkator S pomaže šampionki koja nema ni za patike

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jan.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkator S pomaže šampionki koja nema ni za patike

Mlada Katarina Orlović (16) iz Prokuplja, prvakinja države u boksu i kik-boksu, kao i vicešampionka u džudou, o kojoj je smo pisali da nema novca da sebi obezbedi neophodne uslove za treniranje, dobila je od kompanije „Merkator S“ paket sa vrednom sportskom opremom!

- „Merkator S“ nastoji da prepozna i podrži mlade i talentovane ljude, koji svojim trudom, upornošću i znanjem ostvaruju vidljive rezultate - rekli su nam u „Merkator S“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i dodali da na ovaj način pokazuju istinsku brigu o deci, poput Katarine, koja ostvaruju vrhunske rezultate na značajnim takmičenjima.

Katarina Orlović, iako izuzetan talenat, često je bila prinuđena da odustane od prvenstva zbog nedostatka sredstava, kao i da pozajmljuje opremu, patike i rukavice kako bi mogla da se takmiči.
Pogledaj vesti o: Merkator,   Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.