Infiniti Q70 sa Mercedes baziranim dizel motorom stiže u Pariz

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infiniti Q70 sa Mercedes baziranim dizel motorom stiže u Pariz

Infiniti je najavio planove o predstavljanju Q70 modela sa evropskim specifikacijama koje će biti upriličeno u toku održavanja sajma automobila u Parizu. Prateći stope osvežene severno-američke varijante, 2015 Q70 karakterišu modifikovani branici, LED prednja svetla i redizajnirana maska.

Model odlikuje i unapređeno oslanjanje kao i unapređeni enterijer uz dodatni prostor za prtljag i veći broj 12V utičnica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Ispod poklopca motora nalazi se nova Mercedes-Benz 2.2L turbo dizel koji razvija 170 ks izlazne snage i 400 Nm obrtni moment. Novi 2015 Infiniti Q70 na tržištu Evrope će se pojaviti u toku decembra kada će biti poznata i njegova cena.

foto © Infiniti
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.