Ženevjev Morton kao zaštitno lice Maseratija [VIDEO]

Izvor: Economy.rs, 12.Maj.2015, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženevjev Morton kao zaštitno lice Maseratija [VIDEO]

Kompanija Maserati otkrila je da Čarliz Teron neće biti jedina plavuša - zaštitno lice kompanije već će južnoafrička manekenka Ženevjev Morton ove godine predstavljati vozila italijanske kompanije.

Generalni menadžer Maserati SA, Glen Sili, objavio je da će se Mortonova, 26, naći u brošurama kompanije za 2015. kao i u velikoj svetskoj kampanji na društvenim mrežama.

Ženevjev ima dva miliona fanova na Facebooku, 108.000 pratilaca na Instagramu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << 57.000 čitalaca Twittera, dok Maserati planira da poveća uticaj na društvenim mrežama koji se sada kreće oko četiri miliona na Facebooku, 361.000 na Instagramu i 450.000 Twitter pratilaca.

Mortonova je iz Benonija u oblasti Istočni Rend i odrasla je u Skotsburgu. Ona je prva južnoafrikanka koja se pojavila u prestižnom Sports Illustrated America magazinu i to čak pet puta.



(Economy.rs, 12. maj 2015.)
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.