Ovo je novi Maserati MC20 superautomobil FOTO

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi Maserati MC20 superautomobil FOTO

Italijanska kompanija Maserati je zvanično najavila dolazak svog novog superautomobila koji će nositi naziv MC20.

Maserati je najavio MC20, ali će izgled ovog automobila biti otkriven tek u maju, a kako se poručuje već sada radi se o evoliciji modela MC12, sportskog dvoseda ograničene serije.

Maserati je objavio kamuflirane fotografije ovog automobila, kao što možete i videti, a jedino što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su najavili bilo je da će samostalno razvijati V6 motor i da neće preuzimat Ferrarijevu mašinu kao što je to ranije bio slučaj.

Takođe, očekuje se da bi 2021. godine mogao da se pojavi i kabriolet.

Maserati ima ozbiljne planove za elektrifikaciju u narednim godinama, već razvija električni pogon kako bi imao električne verzije svih nadolazećih modela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TAJNOVITO: Novi Maseratijev projekat nosi naziv MC20

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020

Reč je o još jednom superautomobilu....Italijanska kompanija Maserati je zvanično najavila dolazak svog novog superautomobila koji će nositi oznaku MC20...The mid-engine Maserati MC20 supercar should be a direct successor to the Maserati MC12. https://t.co/sozF66Qb05 pic.twitter.com/0SutoNoBhO..—...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.