Zvanično - Još jedan Srbin u Torinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Još jedan Srbin u Torinu! (foto)

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić u sredu je ozvaničio saradnju sa italijanskim Torinom za koji će nastupati od naredne sezone.

Srpska "kolonija" u Seriji A dobila je novog člana koji će se narednog leta preseliti na Apeninsko poluostrvo.

Bivši golman novosadske Vojvodine i Mančester Junajteda Vanja Milinković-Savić potpisao je ugovor sa Torinom koji je vest o transferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrdio na svom zvaničnom sajtu.

"Vanja Milinković-Savić je golman koji poseduje sjajne fizičke predispozicije i talenat, i jedan je od najperspektivnijih mladih igrača u Evropi" naveo je predsednik Torina Urbano Kairo.

Vanja Milinković-Savić parafirao je ugovor na pet godina, a nezvanične informacije glase da je Torino platio mladog golmana 2.500.000 evra.

Dogovor Torina i Lehje iz Gdanjska podrazumeva da Vanja Milinković-Savić ostane u poljskom klubu do kraja sezone, a od 1. jula tekuće godine priključiće se ekipi koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Podsećamo da za Torino nastupaju i dvojica bivših igrača Partizana Adem Ljajić i Saša Lukić.

Milinkovic-Savic al Toro https://t.co/31ZPNtrPSP #SFT pic.twitter.com/BLbHTiHc7b

— Torino Football Club (@TorinoFC_1906) February 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Milinković-Savić od leta u Torinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2017

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić od leta će čuvati mrežu Torina, pošto je zvanično dogovoren transfer iz poljske Lehije...Milinković-Savić do kraja sezone ostaće u Gdanjsku, pa će u junu preći u Italiju gde sa velikim uspehom igra njegov rođeni brat i vezista Lacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.