Više nema dileme, Inter će dobiti ogromno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nema dileme, Inter će dobiti ogromno pojačanje!

Posao je potvrdio i sam trener ekipe.

Mančester junajted večeras nije uspeo da osvoji tri boda na gostovanju u Birmingemu gde je remizirao sa Vulverhemptonom 1:1.

U protokolu nije bilo Aleksisa Sančeza koji će, sudeći po italijanskoj štampi, pojačati Inter.

Čileanac je pred medicinskim pregledima sutra u toku dana, Junajted je pristao na besplatnu pozajmicu od godinu dana tokom koje će "neroazuri" plaćati trećinu njegove plate, oko četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miliona evra godišnje.

Takođe, Inter će imati opciju da ga otkupi nakon godinu dana za sumu od 12 do 15 miliona evra. dok je Sančez pristao da ostane na Đuzepe Meaci gde bi primao duplo manje od 12 miliona evra po sezoni koliko prima u Mančesteru.

Ole Gunar Solskjer je takođe potvrdio nakon večerašnjeg meča da je dogovor blizu i da je samo pitanje vremena kada će Antonio Konte dobiti Sančeza.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.