Gotovo? Konte doveo veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Konte doveo veliko pojačanje!

Ostali samo detalji, ali su stvari, manje-više poznate. Da li je ovo dovoljno za napad na titulu?

Čileanac je sada na korak od povratka u Seriju A.

Naime, pristao je da dođe u Inter i ostali su detalji. Prema informacijama, platiće Junajtedu sitan novac za pozajmicu Sančeza, a otkup će biti samo 15 miliona evra.

Ostali su detalji oko toga kako platiti ogromnu platu Sančeza, ali ako se podeli na nekoliko rata, izbrišu klauzule oko bonusa za golove i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistencije, Inter bi mogao da plati ovu poslednju sezonu i posle toga, ako Sančez zadovolji, potpiše novi ugovor sa fudbalerom.

Konte smatra da će Sančez biti odličan u tandemu sa Lukakuom, ima i Lautara, pa je praktično na pragu toga da oformi odličan napad, na čemu je insistirao posle dolaska u klub.

Čeka se još jedno pojačanje, verovatno Vidal (čini se da je Sergej nemoguća misija) i Inter će biti spreman da baci rukavicu Juventusu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Više nema dileme, Inter će dobiti ogromno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

Posao je potvrdio i sam trener ekipe...Mančester junajted večeras nije uspeo da osvoji tri boda na gostovanju u Birmingemu gde je remizirao sa Vulverhemptonom 1:1...U protokolu nije bilo Aleksisa Sančeza koji će, sudeći po italijanskoj štampi, pojačati Inter...Čileanac je pred medicinskim pregledima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.