Sudija pogurao Junajted na osam razlike

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija pogurao Junajted na osam razlike

Izvor: vesti online
Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su na svom terenu Kvins Park Rendžers sa 2:0, u 32. kolu Premijer lige, i tako povećali prednost na čelu tabele na osam bodova u odnosu na Mančester Siti koji je poražen na gostovanju Arsenalu rezultatom 1:0.
Golove su postigli Vejn Runi iz penala i Pol Skols. KPR je ostao sa igračem manje već u 15. minutu, kada je kapiten gostiju Šon Deri napravio penal, kada je delovalo da je gurnuo Ešlija Janga u kaznenom >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << prostoru.


Naknadno je utvrđeno da je Jang bio u dubokom ofsajdu, a da je kontakt izmežu njih bio minimalan. Bilo kako bilo, gosti su ostali sa igračem manje, a Runi je sigurno izveo penal i tako postigao svoj 30. gol u sezoni.

Junajted je igrao rutinski posle toga i stvarao je šanse, a Skols je konačno u 68. postigao još jedan gol protiv KPR-a, koji se celu sezonu grčevito bori za opstanak.

Trener Mančester Junajteda Aleks Ferguson nije želeo puno da priča posle meča.

"Jedino što mogu da kažem je da smo pobedili. Ima još samo šest utakmica do kraja i sada imamo i bolju gol razliku od Sitija", rekao je Ferguson.

Kao što se i očekivalo, strateg KPR-a Mark Hjuz je najavio žalbu zbog crvenog kartona Šonu Deriju, koji je i prelomio susret.

"Naravno da ćemo se žaliti zbog te odluke i nadam se da će nam žalba biti uvažena do srede. Nemamo prostora da gubimo igrače u ovim trenucima. Svima je bilo jasno da je Jang bio u ofsajdu i da je pao uz minimalan kontakt", rekao je Hjuz.

Drugoplasirani Mančester Siti sada zaostaje ogromnih osam bodova, pošto je danas izgubio od Arsenala na stadionu "Emirati" minimalnim rezultatom 1:0.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.