Siti nastavlja da gazi, Čelsi ispustio pobedu

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti nastavlja da gazi, Čelsi ispustio pobedu

Fudbaleri Mančester sitija savladali su na svom terenu ekipu Brajtona sa 4:0, u utakmici četvrtog kola Premijer lige. Čelsi vodio 2:0, Šefild junajted na kraju izvukao bod – 2:2. Minimalna pobda Kristal Palasa, Vest Hem siguran protiv Noriča (2:0), Lester se razigrao protiv Bornmuta (3:1). Njukasl i Votford igrali bez pobednika 1:1.
Mančester siti ostvario je i treći trijumf u šampionatu Engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladavši na svom "Etihadu" ekipu Brajtona sa 4:0. Ekipa Pepa Gvardiole već je postigla 14 pogodaka u novoj sezoni i pokazala da je prava mašina za postizanje golova.

Kevin De Brujne načeo je protivnika već u drugom minutu, da bi u 42. asistirao Agueru za miran odlazak na poluvreme. U nastavku je Aguero postigao još jedan pogodak, da bi konačan rezultat postavio Bernardo Silva, tek što je ušao sa klupe za rezervne igrače.
Čelsi je vodio protiv Šefild junajteda, golovima Tamija Abrahama, ali je na kraju ostao bez trijumfa na "Stamford bridžu". Prvo je Robinson smanjio na 2:1, da bi Kurt Zuma autogolom u 89. doneo veliko slavlje gostujućim navijačima.
Palas je minimalnim rezultatom savladao ekipu Aston Vile, golom Džordana Ajua, dok je Vest Hem, pogocima Alera i Jarmolenka, bio bolji od Noriča 2:0.
Lester je sa 3:1 savladao ekipu Bornmuta. Vardi je bio dvostruki strelac, jedan gol postigao je i Tilemans, dok je jedini pogodak za goste delo Kaluma Vilsona.
Njukasl i Votford igrali su 1:1. Gosti su poveli golom Hjuza već u drugom minutu, da bi pre poluvremena konačan rezultat postavio Fabijan Šer.
U prvom meču dana Sautempton i Mančester junajted igrali su 1:1, dok su nešto kasnije sastaju Barnli i Liverpul.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMPION MOĆAN, BRUKA PLAVACA: Siti deklasirao Brajton, Čelsiju samo bod protiv Šefilda

Izvor: Kurir, 31.Avg.2019

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu Brajton sa 4:0, dok su Čelsi i Šefild junajted igrali nerešeno 2:2 u utakmicama četvrtog kola engleske Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.