Runi: Pobednički gol na Gudisonu - poseban trenutak

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2017, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: "Pobednički gol na Gudisonu - poseban trenutak"

Fudbaler Evertona Vejn Runi rekao je da je za njega postizanje pobedničkog gola na Gudison Parku poseban trenutak i dodao da je važno da je njegova ekipa novu sezonu u Premijer ligi počela pobedom.

"Postizanje pobedničkog gola na Gudisonu je poseban trenutak. Igrati za ovaj klub je za mene velika stvar", rekao je Runi za britanske medije.

Everton je danas na svom terenu pobedio Stouk sa 1:0 u prvom kolu Premijer lige, a jedini gol na meču postigao je Runi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Prve utakmice u sezoni su uvek teške, jer ekipa tek pronalazi svoj ritam... Imamo pred nama nekoliko teških utakmica, tako da je važno da smo dobro počeli", rekao je Runi, koji se ovog leta vratio u Everton nakon 13 godina provedenih u Mančester junajtedu.

Današnji pogodak Runi je postigao tačno 4.869 dana nakon svog poslednjeg gola u dresu Evertona pre nego što je prešao u Junajted. Njemu je to ukupno 199. gol u Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Hadersfildu oduševljeni posle starta iz snova

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 12:42

Trener fudbalskog kluba Hadersvild Dejvid Vagner rekao je danas nakon pobede od 3:0 protiv Kristal Palasa na startu Premijer lige da rezultat ne pokazuje kakva je utakmica bila ustvari jer je i Palas imao svoje šanse..."Dobro smo ušli u igru. Tom Ins je propustio šansu, ali smo se borili i pokazali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.