U Hadersfildu oduševljeni posle starta iz snova

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hadersfildu oduševljeni posle starta iz snova

Trener fudbalskog kluba Hadersvild Dejvid Vagner rekao je danas nakon pobede od 3:0 protiv Kristal Palasa na startu Premijer lige da rezultat ne pokazuje kakva je utakmica bila ustvari jer je i Palas imao svoje šanse.

"Dobro smo ušli u igru. Tom Ins je propustio šansu, ali smo se borili i pokazali smo zajedništvo. Rezultat ne pokazuje kakva je utakmica bila jer je i Palas imao svoje šanse", rekao je Vagner za britanske medije.

Vagner je rekao da je Stiv Muni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << propustio veliku šansu, ali da nema boljeg početka za njega od dva postignuta gola.

"Dobro je igrao. Početak u Premijer ligi sa dva gola, nema boljeg dana za njega"
, kazao je Vagner.

Dvostruki strelac na utakmici Stiv Muni rekao je da je ovakav debi u Premijer ligi za njega neverovatan.

"Neverovatan početak i za mene. Postigao sam dva gola na debiju u Premijer ligi. Pobedili smo u prvoj utakmici i to je lepo i za navijače, trenera i sve ljude u Hadersvildu",
rekao je Muni i dodao su se posledice napornog rada pokazale i da se nada da će dobro igrati i u narednoj utakmici.

Hadersvild u sledećoj utakmici dočekuje Njukasl.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.