Navijači su pobedili, Solskjer povukao čudan potez

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači su pobedili, Solskjer povukao čudan potez

Rezultati Mančester Junajteda nisu na nivou očekivanja navijača.

"Crveni đavoli" sutra gostuju Njukaslu u okviru osmog kola Premijer lige, videćemo da li bi ovo gostovanje "svrakama" moglo biti talično pošto Solskjerova ekipa nije slavila već deset mečeva kada nije domaćin.

Najnoviji neuspeh u nizu jeste bio u Holandiji gde su izabranici Norvežanina igrali sa AZ Alkmarom, meč se završio (0:0), Junajted nije uspeo da zabeleži ni šut u okvir gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nakon tog meča na Tviter profilu  glavnog stručnjaka su osvanule salve uvreda od strane navijača Mančester Junajteda koji su bili nezadovoljni rezultatom u drugom kolu Lige Evrope.

Solskjer je svoj tviter profil ubrzo obrisao, jasno je da bi pobeda na "Sent Džejms parku" unela makar malo mira u Junajtedu pred internacionalnu pauzu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Sada je i Njukasl uzeo meru Mančesteru, strelac je DEBITANT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019

Odigran meč 8. kola...Fudbaleri Mančester junajteda upisali su novi poraz u Premijer lige. Od ekipe Ole Gunara Solskjera u utakmici 8. kola bolji je bio Njukasl. Jedini gol za Svrake koje su bili domaćini u 72. minutu dao je Metju Longstaf...Longstafu je ovo bio debi u Premijer ligu i nema sumnje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.