Matić: Mogu i meni da pevaju kao Vidiću

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Mogu i meni da pevaju kao Vidiću

Nemanja Matić rekao je u prvom intervjuu kao fudbaler Mančester Junajteda da je na Old Traford došao pre svega zbog Žozea Murinja.
Foto:B92.net
Portugalski trener je drugi put doveo Srbina u svoj tim, 2014. ga je iz Benfike doveo u Čelsi za 25 miliona evra, a sada iz Čelsija u Junajted za 45 miliona.
"Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Junajted je jedan od najvećih klubova na svetu. Moja želja je bila i da radim sa Žozeom Murinjom, kada imate takvog trenera u takvom klubu ne morate mnogo da razmišljate, pa je moja odluka bila laka. Murinjo je uvek izvlačio najbolje iz mene, srećan sam što ću opet da treniram kod njega. Kada te takav trener želi u svom timu, to te motiviše, imaš više mogućnosti, a ja želim da dokažem da zaslužujem da budem deo ovog kluba", rekao je Matić za klupsku televiziju.

Njegov dolazak u Mančester je najavljen još pre nekoliko nedelja, a da će napustiti Čelsi bilo je jasno na početku priprema jer nije bio deo ekipe Antonija Kontea.

"Nisam trenirao sa timom, radio sam sam, nije isto kao kada radite sa ekipom. Ali imam dovoljno vremena do početka sezone da se spremim. Nisam 100 odsto spreman, ali ću biti vrlo brzo", kaže srpski reprezentativac.

Matić je treće pojačanje Junajteda ovog leta, posle štopera Viktora Lindelofa i napadača Romelua Lukakua.
"Znam ih dobro, sa Viktoro

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.