Junajtedov poker u derbiju, puno posla pred Lampardom! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajtedov "poker" u derbiju, puno posla pred Lampardom! (video)

Sjajan početak sezone za ekipu Ole Gunara Solskjera.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedom su otvorili novu sezonu i to protiv Čelsija, bilo je čak 4:0 (1:0) na "Old Trafordu".

Čelsi je bio bolji rival u prvom poluvremenu, već u četvrtom minutu pogodili su stativu, tačnije to je uradio Abraham.

Nakon par poluprilika, Marsijal pada u kaznenom prostoru "Plavaca", Zuma ga je nespretno srušio, sudija Tejlor je pokazao na kreč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
VAR je potvrdio njegovu odluku, Rašford je stavio loptu na belu tačku i efektno pogodio, 1:0 za Junajted.

Usledili su sve jači napadi ekipe iz Londona, ipak, igrao se 35. minut kada je Mančester došao i do drugog gola, ali je on opravdano poništen, Rašford je bio u ofsajdu.

Nakon toga velika prilika za Barklija, ali je De Hea bio na visini zadata, da bi u 41. minutu Emerson iz jako dobre pozicije pogodio prečku!

Nije ipak bilo promene rezultata, otišlo se sa 1:0 na odmor.

Nešto mirniji početak drugog dela, a onda dobar napad Junajteda u 65. minutu, lopta dolazi do Pereire na desnoj strani, on je odlično ubacuje pred gol "Plavaca", gde se na pravom mestu našao Entoni Marsijal, 2:0 za "Đavole".

Samo dva minuta kasnije, olako gube loptu fudbaleri Čelsija na protivničkoj polovini, a onda Pogba radi ono što najbolje zna, sjajnom loptom spaja sa golom Rašforda, koji postiže drugi pogodak na meču za 3:0.

Tu je postalo jasno da će tri boda ostati na "Teatru snova", pokušaju Čelsija su bili sve slabiji, ostali su bez motiva, a Junajted je nakon nove kontre u 81. minutu došao i do četvrog pogotka.

Pogba je progirao novajliju Danijela Džejmsa, ovaj je tukao iz dobre pozicije, lopta je zakačila Emersona i prevarila Kepu.

Na kraju ubedljiv trijumf Junajteda, loš start za Lamparda po povratku na "Bridž".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najskuplji defanzivac svih vremena tvrdi, "Old Traford" će postati neosvojiv!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Velika pobeda Mančester junajteda na startu sezone, novajlija pun samopouzdanja...Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na startu nove sezone u Premijer ligi, na svom stadionu su razbili Čelsi u derbiju kola sa čak 4:0...Odbrana "Đavola" je delovala jako dobro, sa novajlijama Van-Bisakom i Megvajerom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.