Junajted troši 10 miliona na Japanca?! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted troši 10 miliona na Japanca?! (video)

Naravno, radi se o spekulacijama engleskih medija, konkretno "Dejli Mirora".

Mančester junajted ima velikih problema sa realizacijom ove sezone, bukvalno svi za to krive Luja Van Gala. U poslednjih 15 mečeva postigli su samo 14 golova, osude navijača su sve jače.

Prema "Dejli Miroru", rešenje bi moglo da se nađe - u Nemačkoj.

U pitanju je fudbaler Majnca, Jošinori Muto, napadač koga su skauti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda pratili poslednjih nekoliko utakmica.

Muto je ove sezone postigao 7 golova na 14 mečeva, jedan je od najboljih igrača Majnca, a njegova cena iznosi 10 miliona funti.

Upravo je ta suma koju će, navodno, ponuditi Luj Van Gal.

1992. je godište, ove sezone je stigao u Majnc i odmah se privikao na novu sredinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ako će neko koštati Van Gala otkaza, onada je to ON - Memfis Depaj, pa ti si očaj! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015

Katastrofalan kiks veziste Junajteda omogućio Stouku da povede..Mančester Junajted je nastavio sa posrtanjem, posle pola sata gubi i na gostovanju Stouku sa 2:0, a sa tribina Britanija stadiona navijači već pevaju Luju van Galu: „Bićeš otpušten ujutru!“...Ako tako bude, Holanđanin barem zna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.