Evans poriče, Sise se izvinjava, ali obojici preti kazna

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evans poriče, Sise se izvinjava, ali obojici preti kazna

Džoni Evans poriče, a Papis Sise se izvinjava. Sukob između defanzivca Mančester junajteda i Njukasla izazvao je brojne komentare, a zbog sukoba u kojem je bilo i pljuvanja oglasila su se obojica.

- Bio sam šokiran kad sam video medijske izveštaje. Hteo bih da razjasnim, nisam pljunuo Sisea. Uopšte nisam primetio incident sa pljuvanjem i u tom trenutku sam mislio da je problem nastao zbog njegovog starta i pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da me udari dok je ležao na zemlji. Tokom utakmice, razgovarali smo o incidentu i na snimku se jasno vidi moja iznenađena reakcija na bilo kakvu sugestiju pljuvanja. Takav gest nije deo mog karaktera, niti sam ikada nešto slično uradio, niti bih uradio. Definitivno to nisam uradio - kazao je Evans, prenosi Dejli Mejl.

Na drugoj strani, Sise se izvinio.

- Moram da se izvinim velikom broju ljudi. Pre svega, saigračima i našim navijačima, Evansu, a onda i svakom fudbalskom navijaču koji je video naš sukob. Reagovao sam na nešto što sam doživeo kao veoma neprijatnu situaciju. Ponekad je teško uzdržati se, pogotovo u afektu. Uvek sam pokušavao da budem pozitivan uzor, posebno mladim navijačima i juče sam ih izneverio - objasnio je Senegalac.

Ostaje da se vidi kako će reagovati Fidbalski savez Engleske (FA), a prema navodima medija na Ostrvu, "kavgdadžijama" preti i suspenzija od šest utakmica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

(Foto: Beta/AP Photo/Scott Heppell)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.