(VIDEO) SUDIJA GA NIJE VIDEO: Fudbaler Junajteda pljunuo igrača Njukasla

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SUDIJA GA NIJE VIDEO: Fudbaler Junajteda pljunuo igrača Njukasla

Džoni Evans pljunuo Papisa Sisea, Senegalac mu uzvratio nasrtajem, pa ih sudija razdvajao

Fudbaler Mančester junajteda Džoni Evans pljunuo je igrača Njukasla Papisa Sisea tokom utakmice ta dva kluba u sredu uveče.

Irac je pljunuo Senegalca, koji je zatim telom nasrnuo na njega. Evans se čak drznuo da dozove sudiju Entonija Tejlora kako bi sankcionisao Siseov atak?! Arbitar je reagovao tako što je razdvojio zaraćene strane, ali nijednog nije kaznio kartonom. Verovatno da nije ni video Evansov sramotni postupak.

Kad već sudija nije "snimio" pljuvanje, snimile su kamere. Pogledajte...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Evans i Sise se međusobno pljuvali

Izvor: B92, 05.Mar.2015

Fudbaleri Mančester Junajteda i Njukasla Džoni Evans i Papis Sise izvesno će se naći u problemu pošto su pljunuli jedan drugoga na utakmici dva tima...Defanzivac ’Crvenih đavola’ i napadač Njukasla su imali sukob prvog poluvremena, posle oštrog starta igrača Junajteda, a na snimcima se vidi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.