Da li je Tevez rešenje za Junajtedove muke?

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Tevez rešenje za Junajtedove muke?

Argentinski fudbaler Karlos Tevez mogao bi posle 11 godina ponovo da obuče dres Mančester junajteda, prenosi italijanski Tutosport.
Junajted je želi da dovede 35-godišnjeg igrača Boke Juniors na pozajmicu do kraja sezone, kao zamenu za povređenog Markusa Rašforda.

Argentinac je na "Old Traford" došao 2007. godine na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozajmicu iz Vest Hema, a sa "crvenim đavolima" do 2009. godine osvojio dve titule u Premijer ligi i jednu Ligu šampiona.
Na te kraju sezone karijeru je odlučio da nastavi u ekipi gradskog rivala Sitija, gde je takođe uzeo šampionsku titulu i FA Kup, a na leto 2013. godine otišao je u torinski Juventus.
Kasnije je po drugi put u karijeri obukao dres Boke Juniros, a bio je i igrač Šangaj Šenhua iz kojeg je u junu 2018. godine po treći put otišao u Boku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted posle 11 godina vraća Tevesa?

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Argentinski fudbaler Karlos Teves mogao bi posle 11 godina ponovo da obuče dres Mančester Junajteda, prenosi italijanski Tuttosport...Kako se navodi, Junajted je želi da dovede 35-godišnjeg igrača Boke Juniors na pozajmicu do kraja sezone, kao zamenu za povređenog Markusa Rašforda...Teves je na...

Nastavak na B92...

"Vučica" otputovala u Španiju, Milan kompikuje situaciju?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 14:47

Belgijanac na pragu Rima...Rimljani već neko vreme traže zamenu za teže povređenog Zaniola, jasno da im predstoji velika borba kako bi osigurali top četiri. Atalanta im diše za vratom...Italijanski reprezentativac je završio sezonu, njegova zamena će po svemu sudeći biti Adnan Januzaj...Belgijanac...

Nastavak na Sportske.net...

Novo iznenađenje, Junajted hoće promašaj "Lisica"?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020

Potreba je velika...Junajted je već neko vreme u rezultatskoj krizi, od skora ne mogu računati ni na jednu od retkih dobrih stvari ove sezone. Markus Rašford odsustvovaće sa terena narednih dva meseca, što itekako umanjuje Solskjerov napadački arsenal..."Old Traford" je u potrazi za novom "devetkom",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.