Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski "San": Ivanovićeva "kriva" za smjenu Van Gala

Smjeni Luja Van Gala sa mjesta menadžera Mančester junajteda, na neki način je kumovala srpska teniserka Ana Ivanović, piše britanski "San".

Kako navodi taj list, u svlačionici "đavola" je stvorena loša atmosfera, jer je holandski stručnjak tolerisao Bastijanu Švajnštajgeru neprofesionalno ponašanje i česta odsustva zbog viđanja sa vjerenicom.

Njemački reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je imao povlastice, dolazio je ponekad u Mančester na sam dan utakmice privatnim avionom, a u centru za treninge "Karington" nisu ga pretjerano često viđali od marta, otkada je povrijeđen. S druge strane, bio je skoro redovan gost na Aninim turnirima, koje je igrala širom planete. Sve to je, navodno, izazivalo bijes kod saigrača, samim tim nije bilo hemije u ekipi, i što je najbitnije, izostali su uspjesi.

Osim Švajnštajgera, fudbaleri su se ljutili i na Memfisa Depaja. Mladi Holanđanin je nerijetko pravio incidente, a jednom je bacao flašice sa vodom po svlačionici, kada mu je saopšteno da neće biti u startnoj postavi.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLAVNI ‘OSUMNJIČENI’: Evo zašto bi Ana Ivanović trebalo da dobije 9,68 miliona evra…

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2016

Uticajni britanski tabloid San je u svom tekstu okrivo srpsku teniserku Anu Ivanović za smenu menadžera Mančester junajteda Luija van Gala.. . Žoze Murinjo biće novi menadžer Mančester junajteda. Priča se da će za pet godina na Old Trafordu zaraditi oko 96,8 miliona evra. Ako je verovati britanskom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.