BAŠ GA NE IDE Kompani ponovo van terena zbog povrede

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ GA NE IDE Kompani ponovo van terena zbog povrede

Vensan Kompani neće po dobrom da pamti povratak u Anderleht. On je ovog leta došao u belgijski klub gde je u početku bio trener i igrač. Ipak, trenerski posao mu baš ne ide, pa je odlučio da bude samo fudbaler.
Od 16 igraju Mančester junajted – Kristal palas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35.
Međutim, neko vreme ga nećemo gledati ni na terenu. Nekadašnji štoper Mančester sitija se provredio u porazu od Genka 1:0. On je morao pre vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da napusti teren, a na nozi je imao kesu sa ledom.
Prve prognoze nisu ohrabrujuće, pa bi belgijski fudbaler mogao nekoliko nedelja na pauzu. Njega 11. septembra čeka revijalna utakmica na Etihadu povodom 11 godina koliko je proveo u Mančester sitiju.
Kompanijevu karijeru su obeležile povrede. Zbog toga je pre tri godine propustio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

The post BAŠ GA NE IDE Kompani ponovo van terena zbog povrede appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anderlehtu nikako ne ide - povredio se Kompani!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019

Situacija po klub ne izgleda dobro, a sad se i pogoršala....Za slavni belgijski Anderleht, koji je sa 34 titule rekorder u tamošnjem šampionatu, stvari na početku sezone ne idu onako kako je planirano...Nekadašnji kapiten Mančester sitija Vensan Kompani ovog leta je imenovan za trenera-igrača...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.