Pobegli u žbunje: Ana Marija smuvala Stefana?

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegli u žbunje: Ana Marija smuvala Stefana?

Ana Marija Džambasov uspela je u svojoj nameri! Ona je na žurki završila sa Stefanom Lukovićem, takmičarem koji joj se svideo i pre nego što je ušla u Maldive.
“Dopada mi se Stefan Luković, iako ima curu. Videću da ga smuvam, to mi je u planu. Bitno mi je da se zabavljam”, izjavila je Ana Marija pre nego što je ušla u rijaliti i već na prvoj žurki je uspela u svojoj nameri.
Naime, Anamarija i Stefan stajali su napolju kada je Luković predložio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se sklone “tamo gde nema kamera”. Potom su oboje otišli iza žbuna, gde kamera nije mogla da ih snimi.
Da li je došlo do seksa među njima ne znamo, ali izgleda da su oboje bili u alkoholisanom stanju, navodi alo.rs.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobegli u žbunje: Ana Marija smuvala Stefana?

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Ana Marija Džambasov uspela je u svojoj nameri! Ona je na žurki završila sa Stefanom Lukovićem, takmičarem koji joj se svideo i pre nego što je ušla u Maldive...“Dopada mi se Stefan Luković, iako ima curu. Videću da ga smuvam, to mi je u planu. Bitno mi je da se zabavljam”, izjavila je Ana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.