Anamarija završila u žbunju sa Stefanom

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anamarija završila u žbunju sa Stefanom

Anamarija Džambasov uspela je u svojoj nameri! Ona je na žurki završila sa Stefanom Lukovićem, takmičarem koji joj se svideo i pre nego što je ušla u "Maldive".

- Dopada mi se Stefan Luković, iako ima curu. Videću da ga smuvam, to mi je u planu. Bitno mi je da se zabavljam - izjavila je Anamarija pre nego što je ušla u rijaliti i već na prvoj žurki je uspela u svojoj nameri.

Naime, Anamarija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stefan stajali su napolju kada je Luković predložio da se sklone "tamo gde nema kamera". Potom su oboje otišli iza žbuna, gde kamera nije mogla da ih snimi.

Da li je došlo do seksa među njima ne znamo, ali izgleda da su oboje bili u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.