Saslušan ubica žene i deteta u Rakovici

Izvor: Blic, 14.Jul.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan ubica žene i deteta u Rakovici

Marko Nikolić, koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici saslušan je danas u Višem tužilaštvu, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, ubica se branio ćutanjem, a određen mu je pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica iz Rakovice kod tužioca se branio ćutanjem

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2017

Marko Nikolić, osumnjičen da je u sredu brutalno ubio ženu i 4-godišnje dete ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, danas se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu...Nakon saslušanja, tužilaštvo je donelo naredbu...

Nastavak na BKTV News...

LICE ZLA "Monstrum je maltretirao i roditelje, držao ih je u podrumu u katastrofalnim uslovima, dok je on uživao u raskoši"

Izvor: Blic, 14.Jul.2017

Marko Nikolić (43) koji je monstruozno ubio svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4) poznat je kao osoba koja nije marila ni za koga pa čak ni za svoje roditelje, ispričala je za "Blic" Majina sestra Branislava...Branislava Katanić, rođena sestra ubijene žene,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.