Na Košutnjaku su deca Maje Volk!

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Košutnjaku su deca Maje Volk!

Upravo saznajemo da su na Košutnjaku Majina deca Teodora, Milena i Mihajlo. To je nagrada Velikog brata za bol koji je ukućanka pretrpela tokom sukoba sa Majom Nikolić.

Mihajlo, koji uskoro puni 18 godina, poručio je majci da je voli.

Kada je videla decu na ekranu, Maja se rasplakala i rekla da je trebalo da prikažu krupniji kadar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da svi vide kako su joj sin i ćerke lepi. Međutim, to nije bio kraj iznenađenja, jer je produkcija uskoro pustila decu da uđu u tajnu sobu.

- Maja Nikolić je rekla da imam sto godina. Neka imam, baš me briga! Ovo je moja mladost i moja snaga! – govorila je Maja Volk ljubeći decu.

Ona ih je pitala da li redovno idu u školu i da li je kod kuće sve u redu. Zbog emotivne scene rasplakala se čak i Marijana (ili bar tako kaže).

Maju je takođe zanimalo ko joj je posolio hranu uoči priprema za svadbu Sulejmana

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.