Maja Nikolić zbog sina napušta Farmu?

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić zbog sina napušta Farmu?

Maja Nikolić uskoro bi mogla da napusti rijaliti Farma 6, zbog problema sa kojima se njeni sinovi susreću svakodnevno,pre svega mlađi Lazar, koji pokušava na sve načine da je zaštiti, pa se često i fizički obračunava sa drugarima u školi.

Naja je na Farmi upućane kroz šta njen sin prolazi, zbog čega želi da nakratko napusti imanje. Ona insistira da ode do škole i reši problem koji ima Lazar: "Otkako je pevačica ušla u rijaliti njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sinovi muče muku sa školarcima ali i sa ljudima iz svog okruženja. Novak je stariji pa ne pada na provokacije, a Lazar reaguje burno. Klnici na Majin račun prave šegu, zadirkuju ga i okreću stvari kako njima odgovara. Zbog toga pevačicin sin svaki dan isteruje pravdu u školi, svađa se i tuče s drugovima koji ga zadirkuju", tvrdi izvor Kurira.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.